Kavitációs zsírbontás

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontással célzottan tudjuk a problémás területeket kezelni, így pontosan onnan fogyaszt, ahol szükséges.

Az ultrahangos kavitáció a gépi alakformáló eljárások között az egyik leghatékonyabb, a kezelés során alig hallható ultrahang hullámok “végzik a munkát”, behatolnak a bőrréteg alá, és tulajdonképpen.

A kezelés serkenti a szövetek anyagcseréjét és csökkenti a narancsbőr tüneteit is.

Mind a viszcerális (zsigeri), mind pedig a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében szerepe van, és kiváló a narancsbőr kezelésére is. A nagy kezelőfej a nagyobb testfelületek kezelését (has, fenék, comb) teszi lehetővé. Ennek során az ultrahang impulzusok 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetben.

Ezek a berendezés által generált ultrahang impulzusok a zsírsejtekben buborékokat hoznak létre. Ezek ütközése, szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amely hatására a zsírsejtek szétesnek. A nyirokrendszer segítségével az ultrahangos zsírbontás alatt az elbontott zsír elszállításra kerül. A bomlástermékek a májba jutnak, ahol lebontásra kerülnek, majd a zsírral együtt a vizelettel eltávoznak a szervezetből.